HALE LANE 

PROJECT TYPE:  RESIDENTIAL - BIOPHILIC DESIGN

PROJECT STATUS:  PLANNING 

Hale Lane was an extremely small and difficult site to realise the clients vision on, but we like to see a challenges as opportunity and we are very happy to share these first visuals of our designs. The aim has been to create  a truly Biophilic home using natural materials & textures, ample views to nature, natural ventilation, biomorphic forms and patterns and flooding of the house with natural light.

 

"Its been a pleasure to work with Yaniv on this very challenging site. He has been proactive, creative and hugely imaginative. We have managed to pull off a design that im immensely proud of and very much look forward to building ."

 

Client Quote  

The project is currently at planning stage so watch this space for progress.

Visualisation: Mihai Burloiu